Kerstmarkt

Wierden dompelt zich onder in winterse sferen

Pak je agenda of kalender en noteer daar op zaterdag 16 december met hele dikke letters: Kerstmarkt Wierden! Tussen 14.00 uur en 20.00 uur is het namelijk feest in het winkelhart.

De kerstmarkt keert weer terug in al haar glorie, maar wel in een nieuw jasje. De organisatie is in handen van enkele enthousiaste ondernemers. Zij zorgen er voor dat in de dorpskern van Wierden op zaterdag 16 december een knus winterwonderland is ingericht met honderden lampjes en tientallen kraampjes. Flaneer in een gezellige setting door het centrum en geniet van lekkernijen en snuffel tussen unieke producten. Natuurlijk ontbreken de gezellige kerstmuziek, glühwein of warme chocolademelk niet.

Meer informatie over het programma en het aanbod volgt binnenkort!

Huur zelf een kraam op onze markt

Wellicht ben je zelf creatief en maak je mooie winterse producten of typische kerstcreaties. Meld je dan aan voor een sfeervolle kraam op de Wierdense kerstmarkt! Ook ondernemers kunnen kerst- of wintergerelateerde producten verkopen. Van 14.00 tot 20.00 uur verwelkomen we food- en non-foodverkopers. 

Grijp deze kans om je producten te presenteren en in de feestelijke sfeer te delen. Reserveer snel, want het aantal plekken is beperkt. Kramen met stroom (voor onder meer verkoop van food) zijn te huur voor slechts 50 euro en kramen zonder stroom voor 35 euro. Een kraam is vier meter lang. Alle kramen worden voorzien van verlichting! 

• Aanmelden of meer informatie? Neem contact op met Yvonne Aman!

Maak deel uit van onze gezellige kerstmarkt en huur een kraam!

Reacties gesloten.